André Hazes Imitator Michel Bak boeken

André Hazes imitator Michel Bak is de nieuwe volkszanger

Michel ontmoette als jonge Amsterdamse jongen volkszanger André Hazes voor het eerst tijdens een optreden in het favoriete café van beiden. André Hazes haalde hem gelijk op het podium, want volgens hem had Michel Bak dát wat een échte volkszanger hoort te hebben. Namelijk de authentieke snik in zijn stem. Samen zongen ze “De Vlieger”. Het stemgeluid van de ene volkszanger paste exact bij dat van de ander. Daarna was het allemaal duidelijk voor Michel Bak. In de toekomst wilde Michel Bak dè nieuwe volkszanger van Nederland worden. De liedjes van André Hazes lagen hem zo goed dat Michel Bak zich ging specialiseren als André Hazes imitator. En niet zo maar een André Hazes imitator, maar – volgens André – de énige waardige opvolger van hem.

Iedereen zingt mee met de andere Hazes

Eigenlijk zou je hem niet in het hokje ” André Hazes Imitator ” mogen stoppen, Daarvoor heeft Michel Bak toch teveel een eigen geluid. Het zijn de pakkende teksten van André Hazes en de snik in de stem van Michel Bak die je hetzelfde laten voelen als de eerste keer dat je zo’n Hazes klassieker hoorde. Michel zong op het Jordaan Festival bijvoorbeeld ” Voor mij geen slingers aan de wand “. Een paar duizend mensen gingen compleet uit hun dak. Onderaan de pagina vind je daarvan een filmpje. Een voorbeeld van Michel als André Hazes imitator op een bruiloftsfeest zie je in dit filmpje aan de rechterkant. Het zal je duidelijk zijn dat de sfeer zoals altijd geweldig was!

Op 23 september 2014 was het 10 jaar geleden dat de grootste volksanger die Nederland ooit heeft gekend overleed. Michel Bak schreeft toen het volgende op Facebook: ” De wereld is zo anders, nu jij hier bent verdwenen de straat is nu zo somber…….. een dag om weer even stil te staan bij mijn muziekale held voor altijd in ere…..”

André Hazes imitator Michel Bak gaat nu zijn eigen weg

Vrienden en kennissen van Michel moedigen hem aan om mee te doen met het SBS-programma “Bloed, zweet & tranen”, dat is het populaire TV programma waarin ze op zoek gaan naar de nieuwe Nederlandse volkszanger. Daarvoor zou hij dus weer in zijn geliefde rol als André Hazes imitator moeten kruipen. En nu maar hopen dat hij mee gaat doen en ver gaat komen.

Michel Bak is hard aan het werk om zijn leven weer helemaal op de rails te krijgen en om met zijn gezin te leven net als vroeger. Alle stress en al meer dan 40 kilo heeft hij er af getraind in de sportschool. Hijzelf ziet het leven weer helemaal zitten. Als een echte André Hazes imitator maakt hij álles mee in het leven. De afgelopen jaren zijn voor Michel Bak en zijn gezin erg zwaar geweest. Maar zoals Johan Cruijff altijd zei: ” elk nadeel heeft zijn voordeel ” is dit ook voor onze “andere Hazes” Michel het geval.

Een nieuwe single voor Michel Bak

Over alle ellende heeft niemand minder dan Pierre Kartner een fantastisch nummer geschreven: ” Alles slijt, behalve spijt “. Een levenslied op het lijf geschreven van gevoelszanger Michel Bak. Laat dit voor Michel dan een nieuwe start voor de toekomst zijn. Hij heeft – met zijn typisch Amsterdamse geluid – alles in zich om niet alleen de beste André Hazes imitator te zijn, maar naar zijn grote voorbeeld de nieuwe volkszanger van Nederland. En dat Michel zijn hart op de goede plaats heeft blijkt uit het feit dat hij regelmatig als een rasechte André Hazes imitator staat te zingen op een benefiet of goed doel.Hiernaast kun je eenvoudig via Spotify naar muziek van volkszanger Michel Bak luisteren.

Als je meer informatie wilt over volkzanger en André Hazes imitator Michel Bak laat je dan vrijblijvend voorlichten door één van de partyplanners van All Star Entertainment door op de contact knop te klikken die je onderaan de pagina vindt. Je kunt ook meteen volkszanger Michel Bak boeken door een bericht te sturen.

Hier zie je de videoclip van ” Alles Slijt, Behalve Spijt “

André Hazes Imitator Michel Bak boeken
9.4 (94.19%) 117 votes