Verlichte dansvloer huren

Verlichte dansvloer huren: WOW-factor op je feest !

Iedereen kent de verlichte dansvloer uit de film Saturday Night Fever. Daarom is dansen op zo’n verlichte dansvloer een droom voor velen. Lang was zo’n discovloer te zwaar om te vervoeren. Sinds de komst van Led dansvloeren kun je zo’n verlichte dansvloer huren voor elke locatie. Bovendien is het voordeel van zulke led dansvloeren dat alle kleuren mogelijk zijn. Daardoor heb je direct een wow-effect voor je seventies-, eighties- of disco-party.

Een impressie van diverse vloeren

Verlichte Dansvloer Huren
   Laagste Prijs Garantie !

 • Duidelijke All-in prijzen
 • Meest uitgebreide keus
 • Flexibele plaats- en bouwtijden
 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijk en helder advies
 • Eenvoudige bediening

Lees meer over verlichte dansvloer huren onder het infoformulier of kijk bij FAQ verlichte dansvloer

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

PersoonsgegevensOnderwerp

DetailsWil je een verlichte dansvloer of videovloer huren?

De pixel ledvloer biedt een unieke mogelijkheid. Zo kan deze dansvloer zo worden geprogrammeerd dat bijvoorbeeld een bedrijfslogo of de namen van een bruidspaar zichtbaar zijn. Op de Bruiloft DJ pagina vind je hier meer over.
Wil je graag zelf zo’n verlichte dansvloer huren voor jouw feestje of bruiloft ? De verlichte dansvloer verhuren we door heel Nederland voor de scherpste tarieven met de beste service. We hebben dansvloeren in verschillende prijsklassen, zo kun je ook een goedkope budget verlichte dansvloer huren.

Wil je graag indruk maken? Probeer dan eens onze sensationele videovloer. Deze maakt het mogelijk video’s af te spelen op de dansvloer.

Twinkle / sterren dansvloer huren €25,- p/m²

Bij All Star Entertainment verhuren ze als één van de weinige bedrijven in Nederland een twinkel vloer of sterren vloer. Het is er zelfs eentje die later op de avond spectaculair kan veranderen in een veelkleurige vloer. Vraag daarom snel meer info over de twinkle dansvloer huren.

Ben je een groot feest aan het plannen? Dan voorzien wij je graag van advies over hoe je, jouw feest onvergetelijk maakt. O.a. door een verlichte dansvloer te huren dan haal je het wow-effect in huis….

Klik op een video om naar volledig scherm te gaan.

Ben je benieuwd naar onze verschillende soorten discovloeren? Hieronder geven we je per type een filmpje, zodat je een impressie krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Met het grootste standby assortiment en netwerk van Nederland worden de vloeren van All Star Entertainment overal ingezet. Dat is de reden dat de prijzen zo aantrekkelijk kunnen zijn.

 • De prijzen die bij de vloeren staan zijn:
 • Inclusief transport (in centraal Nederland)
 • Inclusief aansluiting & installatie (in centraal Nederland)
 • Exclusief BTW

Algemene informatie:

 • De verlichte dansvloer panelen zijn 1-bij-1 meter
 • Het minimale order bedrag is €370,-.
 • Prijzen worden voordeliger naarmate de order groter wordt. Vraag daarom een offerte aan!
 • Bij meerdere dagen achter elkaar krijg je staffelkorting

Onze verlichte dansvloeren

Vaste patronen verlichte dansvloer huren €20,- m²

Van deze vloer heb je al voor € 480,- een vloer van 6×4 meter incl. leggen en bezorgen (excl. Btw). Daardoor kun hem gerust een budgetvloer noemen. Het is zodoende de goedkoopste verlichte dansvloer. Voor meer informatie kun je contact opnemen door naar de contactpagina te gaan of te bellen naar 020-6440929.

Pixel Led 25 verlichte dansvloer huren €25,- m²

Deze vloer is 38mm hoog. Je kunt er een schuine zwarte rand van 30cm omheen bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24m²) kost bijvoorbeeld totaal inclusief leggen en bezorgen €600,- excl. Btw.

Bij de 5×5 pixelvloer zijn de pixels 8cm per stuk (+ wat uitstraling)

Klassieke led verlichte dansvloer huren €27,50 m²

Deze vloer is 84 mm hoog. Je kunt er een schuine aluminium rand van 30cm breed bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24 m²) kost totaal inclusief leggen en bezorgen €660,- excl. Btw.

Bij de vlakkenvloer zijn er per M² 4 vlakken die elke gewenste kleur kunnen krijgen. Daardoor vooral geschikt voor de wat grotere verlichte vloeren. Deze vloer wordt ook wel de klassieke verlichte dansvloer genoemd.

Pixel Led 64 verlichte dansvloer huren €25,- m²


Deze vloer is gemaakt voor het weergeven van logo’s en andere visuals. Ideaal voor bruiloften maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een beurs! Het installeren en leggen van de vloer wordt door onze vakmannen geregeld.

Bij de 8×8 pixelvloer zijn de pixels 6cm per stuk (+ wat uitstraling). Na de klassieke verlichte vlakken dansvloer de vloer met de meeste kleuren “vulling” per m².

Led 10×10 Pixel (100 pixels per m²) verlichte dansvloer huren €25,- m²


Deze vloer heeft kleinere, maar meer pixels en is slechts 33mm hoog. Bovendien kun je er een witte rand bij huren van 7cm breed voor €5,- p/m extra. Vraag snel vrijblijvend jouw scherpste prijs aan.

Bij de 10×10 pixelvloer zijn de pixels 4cm per stuk (+ wat uitstraling)

Led Video verlichte dansvloer huren €45,- m² de videovloer


De absolute uitblinker van de verlichte dansvloeren. Een sensationele videovloer. Vraag snel jouw beste prijs! Onze partyplanners kunnen je adviseren over de beste vloer en geven je graag inspiratie voor jouw feest.

Kijk bij de pixel verlichte dansvloeren goed naar de pixel grootte en de ruimte tussen de pixels.

Hier zie je wat foto’s van een dansvloer met opstaande schuine rand. Dit voorkomt struikelen over de rand van de led vloer. Die kun je eenvoudig bijhuren.

verlichte dansvloer huren met schuine rand
verlichte dansvloer huren met schuine rand
discovloer huren met schuine rand

Verlichte dansvloer huren voor ‘n beurs

Een verlichte dansvloer huren om te worden ingezet als luxe verlichte vloer van een bedrijfsstand op bijvoorbeeld een beurs is een goed idee. Doordat een zo professioneel ingerichte stand vertrouwen uitstraalt en extra bezoekers lokt heb je de kosten – die toch al niet zo hoog zijn – snel terug verdiend.

Laat je daarom hierover snel vrijblijvend voorlichten over welke verlichte dansvloer je het beste kunt huren voor gebruik op een beurs. Compleet met verlichting en de juiste geluidsinstallatie  heb je op deze manier in één keer alles geregeld.

Zoals je hierboven al kon lezen ben je er zeker van dat je bij All Star Entertainment een goedkope verlichte dansvloer kunt huren.

Voor het huren van verlichte dansvloeren voor meerdere dagen zijn er bijzonder scherpe tarieven. Vraag daarom snel je scherpste prijs.

Hier zie je een voorbeeld van een grote verlichte dansvloer. Deze vloer werd gehuurd tijdens een beurs (De Modefabriek) in de RAI in Amsterdam.

Weet je nu na het lezen van al deze tekst niet meer welke verlichte dansvloer je moet huren ? Neem dan snel contact op met één van de partyplanners van All Star Entertainment. Die vertelt je supersnel welke verlichte dansvloer het beste past bij jouw feest en jouw budget.

Verlichte dansvloer huren
9.7 (97%) 454 votes