Verlichte dansvloer huren

Verlichte dansvloer huren: WOW-factor op je feest !

verlichte dansvloer huren of discovloer hurenIedereen kent de discovloer uit de film Saturday Night Fever. Daardoor is dansen op ‘n verlichte dansvloer voor velen een droom. Lang was ‘n disco dansvloer met licht veel te zwaar om te vervoeren. Sinds de komst van Led dansvloeren kun je ’n verlichte dansvloer huren voor elke locatie. Het grote voordeel van een led dansvloer is dat alle kleuren mogelijk zijn. Zo heb je direct een wow-effect voor je seventies-, eighties- of Foute disco-party.

Verlichte Dansvloer Impressie

Verlichte Dansvloer Huren
   Laagste Prijs Garantie !

 • Grootste van Nederland
 • Meeste verlichte dansvloeren
 • Flexibele plaats- en bouwtijden
 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijk en helder advies
 • Eenvoudige bediening

Lees meer over verlichte dansvloer huren onder het infoformulier of kijk bij FAQ verlichte dansvloer

De Bruiloft DJ vind je ook op Facebook

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

PersoonsgegevensOnderwerp

DetailsSchuine rand voor Discovloer op een beurs
Discovloer verlichte vloer voor beurs met rand

Wil je een verlichte dansvloer of videovloer huren?

De pixel ledvloer biedt een unieke mogelijkheid. Zo kan deze dansvloer zo worden geprogrammeerd dat bijvoorbeeld een bedrijfslogo of de namen van een bruidspaar zichtbaar zijn. Op de Bruiloft DJ pagina vind je hier meer over.
Wil je graag zelf zo’n verlichte dansvloer huren voor jouw feestje of bruiloft ? Een discovloer huren door heel Nederland voor de scherpste tarieven met de beste service. We hebben dansvloeren in verschillende prijsklassen, zo kun je ook een goedkope budget verlichte dansvloer huren. Deze discovloer is vooral geschikt voor scholen omdat ze niet gedimd kan worden.

Wil je graag indruk maken? Probeer dan eens onze sensationele videovloer. Deze discovloer maakt het mogelijk video’s en visuals af te spelen op de verlichte dansvloer.

Discovloer huren of verlichte dansvloer huren

Twinkle / sterren dansvloer huren €25,- p/m²

Bij All Star Entertainment verhuren ze eveneens een twinkel vloer of sterren dansvloer of starlight floor. Het is er zelfs eentje die later op de avond spectaculair kan veranderen in een veelkleurige discovloer. Vraag daarom snel meer info over de twinkle dansvloer huren en maak je feest sprookjesachtig.

Ben je een groot feest aan het plannen? Dan voorzien wij je graag van advies over hoe je, jouw feest onvergetelijk maakt. O.a. door een verlichte dansvloer te huren dan haal je het wow-effect in huis….

Klik op een video om naar volledig scherm te gaan.

Ben je benieuwd naar onze verschillende soorten discovloeren? Hieronder geven we je per type een filmpje, zodat je een impressie krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Met het grootste standby assortiment en netwerk van Nederland worden de vloeren van All Star Entertainment overal ingezet. Dat is de reden dat de prijzen zo aantrekkelijk kunnen zijn.

 • De prijzen die bij de vloeren staan zijn:
 • Inclusief transport (in centraal Nederland)
 • Inclusief aansluiting & installatie (in centraal Nederland)
 • Exclusief BTW

Algemene informatie:

 • De verlichte dansvloer panelen zijn 1-bij-1 meter
 • Het minimale order bedrag is €370,-.
 • Prijzen worden voordeliger naarmate de order groter wordt. Vraag daarom een offerte aan!
 • Bij meerdere dagen achter elkaar krijg je staffelkorting

Onze verlichte dansvloeren

Led 10×10 Pixel (100 pixels per m²) verlichte dansvloer huren €25,- m²


Deze vloer heeft kleinere, maar meer pixels en is slechts 33mm hoog. Vooral is deze vloer veel energie zuiniger door de vernieuwde techniek. Bovendien kun je er een schuine rand bij huren voor €5,- p/m extra. Dit is niet echt nodig, omdat de vloer rondom licht geeft en slechts de hoogte heeft van een flinke drempel. Voor op een beurs raad ik de rand zeker aan. Vraag snel vrijblijvend jouw scherpste prijs aan.

Bij de 10×10= 100 pixelvloer zijn de pixels 4cm per stuk (+ wat uitstraling). Doordat deze discovloer veel meer pixels heeft zijn de visuals mooier en is het zelfs mogelijk om logo’s en teksten in de discovloer te laten programmeren. Staar je hier niet blind op, want als er mensen op de verlichte dansvloer staan – en dat wil je toch – zie je er niet veel meer van. Dus vooral bij binnenkomst van je gasten is het iets om over na te denken.

Led Video verlichte dansvloer huren €45,- m² de videovloer


De absolute uitblinker van de verlichte dansvloeren. Een sensationele videovloer. Dit is de discovloer die je bruiloft echt bijzonder maakt. Er kunnen duidelijke visuals op worden vertoond en zelfs bijvoorbeeld de foto’s van eerder op de dag. In combinatie met een bruiloft DJ met witte speakers maak je het helemaal af. Vraag snel jouw beste prijs! Onze partyplanners kunnen je adviseren over de beste vloer en geven je graag inspiratie voor jouw feest.

Klassieke Discovloer of  Verlichte Vlakken Dansvloer huren €27,50 m²

Deze vloer is 84 mm hoog. Je kunt er een schuine aluminium rand van 30cm breed bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24 m²) kost totaal inclusief leggen en bezorgen €660,- excl. Btw zonder schuine rand. Je kunt er voor kiezen om de schuine rand rondom te doen of slechts aan 2 of 3 kanten.

Bij de vlakkenvloer zijn er per M² 4 vlakken die elke gewenste kleur kunnen krijgen. Deze vloer kan als enige in één egale kleur worden geprogrammeerd en kan ook worden gedimd. Daardoor vooral geschikt voor de wat grotere verlichte vloeren. Deze vloer wordt ook wel de klassieke verlichte dansvloer genoemd en is de Discovloer bij uitstek voor de grotere oppervlakten

Pixel Led 25 verlichte dansvloer huren €25,- m²

Deze vloer is 58mm hoog. Je kunt er een schuine zwarte rand van 30cm omheen bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24m²) kost bijvoorbeeld totaal inclusief leggen en bezorgen €600,- excl. Btw. Een uitstekende Discovloer voor de wat kleinere oppervlaktes. Bij een klassieke vlakkenvloer zou je te weinig vlakken (4 per m²) hebben voor een mooi effect.

Bij de 5×5 pixelvloer zijn de pixels 8cm per stuk (+ wat uitstraling)

Kijk bij de pixel verlichte dansvloeren goed naar de pixel grootte en de ruimte tussen de pixels.

Hier zie je wat foto’s van een dansvloer met opstaande schuine rand. Dit voorkomt struikelen over de rand van de led vloer. Die kun je eenvoudig bijhuren.

verlichte dansvloer huren met schuine rand
verlichte dansvloer huren met schuine rand
discovloer huren met schuine rand

Vaste patronen verlichte dansvloer huren €20,- m²

Van deze vloer heb je al voor € 480,- een vloer van 6×4 meter incl. leggen en bezorgen (excl. Btw). Daardoor kun hem gerust een budget discovloer noemen. Het is zodoende de goedkoopste verlichte dansvloer. Let wel, deze vloer kan niet worden gedimd en genereert later op de avond misschien teveel licht. Ook de hoogte van de vloer, 8 cm, kan als nadelig worden ervaren. Voor meer informatie kun je contact opnemen door naar de contactpagina te gaan of te bellen naar 020-6440929.

Verlichte dansvloer huren voor ‘n beurs

Een verlichte dansvloer huren om te worden ingezet als luxe verlichte vloer van een bedrijfsstand op bijvoorbeeld een beurs is een goed idee. Doordat een zo professioneel ingerichte stand vertrouwen uitstraalt en extra bezoekers lokt heb je de kosten – die toch al niet zo hoog zijn – snel terug verdiend. Je kunt op een vrij eenvoudige manier de juiste sfeer van je bedrijf overbrengen.

Laat je daarom hierover snel vrijblijvend voorlichten over welke verlichte dansvloer je het beste kunt huren voor gebruik op een beurs. Bij meerdaagse huur gelden andere prijzen (staffelkorting). Compleet met verlichting en de juiste geluidsinstallatie  heb je op deze manier in één keer alles geregeld.

Zoals je hierboven al kon lezen ben je er zeker van dat je bij All Star Entertainment een goedkope verlichte dansvloer kunt huren.

Voor het huren van verlichte dansvloeren voor meerdere dagen zijn er bijzonder scherpe tarieven. Vraag daarom snel je scherpste prijs.

Hier zie je een voorbeeld van een grote verlichte vloer. Deze vloer werd gehuurd tijdens een beurs (De Modefabriek) in de RAI in Amsterdam. Zo zie je hoe je een discovloer ook kunt gebruiken.

Weet je nu na het lezen van al deze tekst niet meer welke verlichte dansvloer je moet huren ? Neem dan snel contact op met één van de partyplanners van All Star Entertainment. Die vertelt je supersnel welke verlichte dansvloer het beste past bij jouw feest en jouw budget.

Verlichte dansvloer huren
9.7 (97.08%) 465 vote[s]