Verlichte dansvloer huren

Verlichte dansvloer huren voor de scherpste prijs

Iedereen kent de verlichte dansvloer uit de film Saturday Night Fever. Dansen op zo’n verlichte dansvloer is een droom voor velen. Lange tijd was een dergelijke discovloer te zwaar om steeds te vervoeren. Sinds de komst van Led dansvloeren kun je nu zo’n verlichte dansvloer huren voor bijna elke locatie. Het voordeel van zulke led dansvloeren is dat alle kleuren mogelijk zijn. Daardoor heb je direct een wow-effect voor je seventies-, eighties- of disco-party.

De pixel ledvloer biedt een unieke mogelijkheid. Zo kan deze dansvloer zo worden geprogrammeerd dat bijvoorbeeld een bedrijfslogo of de namen van een bruidspaar zichtbaar zijn. Op de Bruiloft DJ pagina vind je hier meer over.
Wil je graag zelf zo’n verlichte dansvloer huren voor jouw feestje? De verlichte dansvloer verhuren we door heel Nederland voor de scherpste tarieven. We hebben dansvloeren in verschillende prijsklassen, zo kun je ook een goedkope budget verlichte dansvloer huren.

Wil je graag indruk maken? Probeer dan eens onze sensationele videovloer. Deze maakt het mogelijk video’s af te spelen op de dansvloer.

Wil je een verlichtte dansvloer of videovloer huren?

Een verlichte dansvloer huren voor bruiloft of bedrijfsfeest in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Almere, Amersfoort of Apeldoorn

Twinkle / sterren dansvloer huren €25,- p/m²

Bij All Star Entertainment verhuren ze als één van de weinige bedrijven in Nederland een twinkel vloer of sterren vloer. Het is er zelfs eentje die later op de avond spectaculair kan veranderen in een veelkleurige vloer. Vraag snel meer info over de twinkle dansvloer huren.

Ben je benieuwd naar onze verschillende soorten discovloeren? Hieronder geven we je per type een filmpje, zodat je een impressie krijgt van wat er allemaal mogelijk is.

  • De prijzen die bij de vloeren staan zijn:
  • Inclusief transport (in centraal Nederland)
  • Inclusief aansluiting & installatie (in centraal Nederland)
  • Exclusief BTW

Algemene informatie:

  • De verlichte dansvloer panelen zijn 1-bij-1 meter
  • Het minimale order bedrag is €370,-.
  • Prijzen worden voordeliger naarmate de order groter wordt. Vraag daarom een offerte aan!

Ben je een groot feest aan het plannen? Wij voorzien je graag van advies over hoe je, jouw feest onvergetelijk maakt. O.a. door een verlichte dansvloer te huren

Klik op een video om naar volledig scherm te gaan.

Onze verlichte dansvloeren

Vaste patronen verlichte dansvloer huren €20,- m²

Van deze vloer heb je al voor onder de € 500,- een vloer van 6×4 meter incl. leggen en bezorgen (excl. Btw). Voor meer informatie kun je contact opnemen door naar de contactpagina te gaan.

Pixel Led 25 verlichte dansvloer huren €25,- m²

Deze vloer is 38mm hoog. Je kunt er een schuine zwarte rand van 30cm bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24m²) kost totaal inclusief leggen en bezorgen €600,- excl. Btw.

Bij de 5×5 pixelvloer zijn de pixels 8cm per stuk (+ wat uitstraling)

Klassieke led verlichte dansvloer huren €30,- m²

Deze vloer is 84 mm hoog. Je kunt er een schuine aluminium rand van 30cm breed bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24 m²) kost totaal inclusief leggen en bezorgen €720,- excl. Btw.

Bij de vlakkenvloer zijn er per M² 4 vlakken die elke gewenste kleur kunnen krijgen. Vooral geschikt voor de wat grotere verlichte vloeren.

Pixel Led 64 verlichte dansvloer huren €25,- m²


Deze vloer is gemaakt voor het weergeven van logo’s en andere visuals. Ideaal voor bruiloften maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een beurs! Het installeren en leggen van de vloer wordt door onze vakmannen geregeld.

Bij de 8×8 pixelvloer zijn de pixels 6cm per stuk (+ wat uitstraling). Na de klassieke verlichte vlakken dansvloer de vloer met de meeste kleuren “vulling” per m².

Led 10×10 Pixel (100 pixels per m²) verlichte dansvloer huren €25,- m²


Deze vloer heeft kleinere, maar meer pixels en is slechts 33mm hoog. Je kunt er een witte rand bij huren van 7cm breed voor €5,- p/m extra. Vraag snel vrijblijvend jouw scherpste prijs aan.

Bij de 10×10 pixelvloer zijn de pixels 4cm per stuk (+ wat uitstraling)

Led Video verlichte dansvloer huren €50,- m² de videovloer


De absolute uitblinker van de verlichte dansvloeren. Een sensationele videovloer. Vraag snel jouw beste prijs! Onze partyplanners kunnen je adviseren over de beste vloer en geven je graag inspiratie voor jouw feest.

Kijk bij de pixel verlichte dansvloeren goed naar de pixel grootte en de ruimte tussen de pixels.

Hier zie je wat foto’s van een dansvloer met opstaande schuine rand. Dit voorkomt struikelen over de rand van de led vloer. Die kun je eenvoudig bijhuren.

verlichte dansvloer huren met schuine rand
verlichte dansvloer huren met schuine rand
discovloer huren met schuine rand

Verlichte dansvloer huren voor ‘n beurs

Een verlichte dansvloer huren om te worden ingezet als luxe verlichte vloer van een bedrijfsstand op bijvoorbeeld een beurs is een goed idee. Doordat een zo professioneel ingerichte stand vertrouwen uitstraalt en extra bezoekers lokt heb je de kosten – die toch al niet zo hoog zijn – snel terug verdiend.

Laat je snel vrijblijvend voorlichten over welke verlichte dansvloer je het beste kunt huren voor gebruik op een beurs. Compleet met verlichting en de juiste geluidsinstallatie  heb je in één keer alles geregeld.

Zoals je hierboven al kon lezen ben je er zeker van dat je bij All Star Entertainment een goedkope verlichte dansvloer kunt huren.

Voor het huren van verlichte dansvloeren voor meerdere dagen zijn er bijzonder scherpe tarieven. Vraag snel je scherpste prijs.

Hieronder zie je een voorbeeld van een grote verlichte dansvloer die je kunt huren tijdens de Modefabriek in de RAI in Amsterdam.

Verlichte dansvloer huren
9.7 (97%) 243 votes