Ouwehoeren boeken

Ouwehoeren boeken

Meer dan 50 jaar hebben de Ouwehoeren Martine en Louise Fokkens in ” het leven ” gezeten. En ze hebben natuurlijk niet stil gezeten. Je kunt wel nagaan dat ze ontzettend veel hebben beleefd. Inmiddels zijn er over hun belevenissen een aantal boeken uitgekomen. Daarnaast is er in 2011 een documentaire gemaakt. Deze film over de Ouwehoeren is wereldwijd uitgebracht onder de naam ” Meet the Fokkens “. Ze zijn daarom ook wereldberoemd. Wanneer ze door Amsterdam lopen worden ze altijd aangesproken en soms wordt zelfs hun auto tegengehouden om zo met ze op de foto te gaan. Steeds werd er daarom gevraagd: “waar kun je de Ouwehoeren boeken ?”
Na een gezellige middag met de dames is besloten om voortaan samen te werken, Je kunt daarom  nu hier de Ouwehoeren boeken. Martine en Louise vertellen op een luchtige manier hoe het er aan toe ging achter de gordijnen. Natuurlijk zonder de identiteit van hun klanten te onthullen. Als publiek / toeschouwers kun je alles vragen aan de dames Fokkens. Je zult overal een antwoord op krijgen. Geen vraag is ze te gek. Advies en tips voor in de slaapkamer…… van wie kun je die nou beter krijgen !

Tippelen met de Ouwehoeren door de Rosse Buurt

Wie weet er nou beter hoe het er aan toe ging vroeger in het Red Light District in Amsterdam dan de Ouwehoeren. Vanuit de eerste hand hoor je de verhalen terwijl je midden in de wereldberoemde Rosse Buurt staat. Louise en Martine Fokkens nemen je in de 1 1/2 uur durende tippeltocht mee naar de geheime plekjes en vertellen je de intiemste verhalen. Ondertussen schieten ze nog even wat oude bekenden aan en wordt er hier en daar een “drankie gedaan”. De tour is niet alleen zeer entertainend, maar zelfs leerzaam. Tippelen met de Ouwehoeren door de mooiste tippelzone van de wereld. Een onvergetelijke unieke belevenis. Na afloop schrijven de Ouwehoeren graag een persoonlijke boodschap of handige tip voor in bed in één van hun boeken of op hun DVD. Neem snel contact op voor meer info over de Ouwehoeren boeken.

De Ouwehoeren boeken voor de ” it’s a meezing show “

De Ouwehoeren boek je niet alleen om handjes te schudden, een biertje te tappen of handtekeningen in één van hun boeken te zetten. Laat Martine & Louise wat langer blijven en het feest barst pas echt los. Bij hun te gekke “it’s a meezing show” gaat iedereen uit zijn dak. Vele bekende meezingers passeren de revue. Dat er vieze Wallenliedjes tussen zitten zal niemand verbazen. Ook hun eigen meezinger “Als de gordijntjes weer gaan sluiten” zingen ze dan natuurlijk. Boek de Ouwehoeren dus snel en heb ook een ongelofelijke ” it’s a meezing ” avond. Niet de beste zangeressen van Nederland, maar wél de leukste. De meezing-act waar iedereen lol heeft.

Ouwehoeren boeken
8.8 (88%) 10 votes