hoeveel kost een bruiloft DJ

Vaak gevraagd: Hoeveel kost een bruiloft DJ?

hoeveel-kost-een-bruiloft-dj-van-het-budget

De verdeling van het budget

Het belang van entertainment als je je afvraagt: hoeveel kost een bruiloft dj de uitgaven tegenover wat je gasten onthouden.
De zeer simpele vraag: hoeveel kost een bruiloft DJ is niet zomaar beantwoord. In het eerste taartgrafiekje hiernaast zie je dat van het hele trouwbudget slechts zo’n 5 % aan de bruiloft DJ wordt besteed. In de taartgrafiek daaronder kun je de verdeling van de verantwoordelijkheden zien. Dan zie je dat de bruiloft DJ een hele grote verantwoordelijkheid heeft voor wat betreft het totale verloop van jullie bruiloftreceptie. Hij is vaak ook de presentator.

 

 

 

belang-van-de-dj en hoeveel kost een bruiloft dj ?

het belang van de dj

Door slechts een klein gedeelte van jullie budget voor de bruiloft DJ te reserveren loop je de kans dat er serieuze problemen zouden kunnen ontstaan tijdens de receptie. Zo is het belangrijk dat de bruiloft DJ bijvoorbeeld degene waarschuwt die filmt en de fotograaf wanneer de openingsdans begint, anders zouden ze zomaar dit belangrijke moment kunnen missen. Vaak geven bruidsparen meer uit aan de bruidstaart dan aan het entertainment en dan vragen ze zich af waarom hun gasten allemaal zo snel naar huis zijn gegaan. Jullie gasten zullen zich eerder de gezellige muziek herinneren en hoe lekker ze hebben gedanst dan het stukje taart. (Dat zie je in het derde grafiekje) Bij All Star Entertainment geven ze je graag persoonlijk antwoord op de vraag: hoeveel kost een bruiloft DJ ?

 

het-belang-van-entertainment en hoeveel kost een bruiloft dj

zo belangrijk is het entertainment

Wat kost een bruiloft dj dan?

Voor een basis bruiloft DJ show moet je rekening houden met een bedrag van ongeveer € 500,-. Er wordt dan een standaard geluidsset meegenomen en een basisset verlichting. Je kunt dit verder zo uitgebreid maken als je wilt. Bijvoorbeeld door een verlichte dansvloer toe te voegen of een saxofonist. Er is natuurlijk wel een aantal redenen waarom een professionele bruiloft DJ meer kost dan een amateur of de leuke DJ van het café. Het gaat dan vooral om de ervaring en het muziekbestand van de bruiloft DJ. Daarnaast is er bij een professionele bruiloft DJ altijd een gelijkwaardige vervanger bij eventuele ziekte.

 

 

 

hoeveel kost een bruiloft DJ
9.67 (96.67%) 9 votes