Clown huren

Clown huren in alle soorten en maten

clown huren voor kinderfeestje, kleuterfeestje, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag

Verschillende clowns

Een professionele clown huren doe je hier. De leukste clowns zijn diegene waar je al om moet lachen voordat ie maar iets heeft gedaan. Het is voor clowns niet alleen van belang dat ze zich goed schminken, maar ook het clownspak en natuurlijk vaak de schoenen zijn een belangrijk onderdeel van een clownsact.

Een clown met een guitige kop heeft vaak al genoeg aan alleen een rode clownsneus en een gek stemmetje, terwijl een ander veel meer moeite moet doen om die komische uitstraling te hebben die iedereen van een clown verwacht. Want per slot van rekening wil je natuurlijk wel kunnen lachen om zo’n grappenmaker. Juist vanwege het gekke uiterlijk lig je al gauw dubbel van de lach en op een kinderfeestje zijn de kinderen daar al helemaal gevoelig voor.

Een Clown huren die er voor zorgt dat er een super vrolijke sfeer hangt op een feest. Ook voor op een bedrijfsfeest kun je een clown huren of meerdere clowns boeken die er voor zorgen dat het ijs vlot gebroken is en iedereen zich snel op z’n gemak voelt. De nar trekt dan gauw de meeste aandacht en niet de collega die per ongeluk een bruine en een zwarte schoen heeft aangetrokken. Ga daarom snel ‘n clown huren om zeker te zijn van een lach op ieders gezicht !

Welke clown huren ?

Je vindt hieronder verschillende clowns die je kunt huren. Klik eenvoudig op de foto om naar de pagina van de betreffende clown te gaan. Je kunt ook op de contactknop klikken om vrijblijvend meer informatie te krijgen over één van deze te boeken clowns.

clown huren zoals Ballonnenclown Coco is een van de leuke clowns

Coco de clown huren ? Deze clown is gespecialiseerd in het maken van ballonnenfiguren……..lees meer


Clown huren als Clown Dodo is één van de beste clowns van Nederland

DoDo de clown huren ? Dit is een zeer veelzijdige clown die goed goochelen kan…..lees meer

clown huren als schmink clown ellebel voor kleuters en peuters

Clown Ellebel huren ? Deze vrouwelijke clown is geschikt voor peuters en kleuters……………….lees meer

clown huren : leuke clown Hoky Poky voor elk kinderfeest

Clown Hoky Poky huren ? Dit is een ervaren clown, voor jongens en meisjes geschikt……………..lees meer

pepe de clown huren

Pepe de clown huren ? Een grappige clown die rond goochelen zijn show bouwt…..lees meer

Ben jij clown en wil je gratis op deze clown huren pagina van All Star Entertainment komen te staan, stuur dan een bericht naar de webmaster via de contactknop. Het is niet alleen je foto op de deze pagina, maar je krijgt ook een eigen pagina.

Neem contact op voor Clowns boeken

all-star-entertainment-logo6

Clown huren
9.1 (91.23%) 73 votes