Bruiloft DJ

bruiloft dj naar wedding dj

Beste Bruiloft DJ Show voor je trouwfeest

Op zoek naar een bruiloft DJ voor de avond van jullie leven? All Star Entertainment kan voor iedere trouwerij een prachtige Bruiloft DJ show verzorgen. Deze zorgt voor fantastisch licht en schitterend geluid op iedere bruiloft.

Jullie favoriete muziek mag natuurlijk niet ontbreken, daarom overlegt onze bruiloft DJ expert graag met je, zo weet je zeker dat jullie favoriete nummers uit de speakers knallen. Jullie willen toch ook zo’n uniek huwelijksfeest!

  • Een top bruiloft gegarandeerd
  • Altijd jouw favoriete muziek
  • Talloze mogelijkheden
  • Schitterend licht en geluid
  • Persoonlijk en helder advies
  • 100% spelen garantie

Lees meer over de Bruiloft DJ Show onder het contactformulier

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

PersoonsgegevensOnderwerp

DetailsEen professionele bruiloft DJ die de sfeer aanvoelt

Voor een professionele bruiloft DJ bent je bij All Star Entertainment aan het juiste adres. Naast een bruiloft DJ kun je bij ons terecht voor allerlei andere bruiloft benodigdheden om jouw bruiloft compleet te maken. Wij zorgen gegarandeerd voor een bruiloft feest met een professionele uitstraling. Onze bruiloft DJ zorgt altijd voor een topsfeer. Bij eventuele uitval door ziekte of onvoorziene omstandigheden zorgen wij altijd voor een gelijkwaardige DJ, zo dat jouw feest niet in het water valt. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw bruiloft? Op deze pagina vind je handige tips en informatie van onze party planners.

Professionele Bruiloft DJ

Huur bij de bruiloft DJ ook een verlichte dansvloer

In het filmpje hiernaast zie je onze verlichte dansvloer met de namen van het bruidspaar erin geprogrammeerd. De dansvloer uit het filmpje is 6-bij-4 meter en kan alle kleuren licht geven. Deze dansvloer kun je bij ons huren om de sfeer tijdens de bruiloft DJ show nog meer te vergroten.

Tip: wanneer je tijdens het huwelijksfeest kiest voor een verlichte dansvloer, dan is het verstandig om de ruimte niet te licht te maken. Teveel tegenlicht zorgt ervoor dat het licht van de dansvloer minder opvalt. Wanneer je interesse hebt in het huren van een verlichte dansvloer kun je vragen naar de mogelijkheden.

Wij hebben voor iedereen een passende verlichte dansvloer. Door extra visuals, zoals hiernaast te zien in een verlichte dansvloer, in te zetten tijdens het feest, geef je op een simpele manier een beetje persoonlijkheid aan jouw bruiloft. Wil je bij de bruiloft DJ graag bepaalde visuele effecten voor- of achter de DJ tafel? Dan kun je dat aangeven tijdens het intake gesprek en maken wij van jouw wens werkelijkheid. Er is ook de mogelijkheid om op een scherm foto’s of filmpjes te projecteren van eerder op de dag of van vroeger. Op die manier is iedereen weer snel up-to-date.

Dezelfde contactpersonen voor jouw bruiloft DJ en de rest van het feest

Vanaf het intake gesprek hebben jullie steeds met dezelfde personen contact. Dat is wel zo makkelijk. Zo hoeven jullie de bruiloft DJ en de partyplanner van All Star Entertainment maar één keer uit te leggen hoe jullie het huwelijksfeest precies georganiseerd willen hebben. De bruiloft DJ is sowieso flexibel; hij kan jullie helpen met andere muziekvragen zoals de muziek bij bijvoorbeeld de ceremonie. Van belang is om goed aan te geven wat voor publiek jullie verwachten. Ook waar de nadruk op moet worden gelegd. Verhalen over uit de hand gelopen kosten van een bruiloft DJ show zijn hier niet aan de orde. Voor ieder trouwfeest is er wel een passende bruiloft disco show samen te stellen.

Ook kunnen de mannen van All Star Entertainment “toveren met licht”. Bij ieder evenement wordt er nauwkeurig een lichtplan opgesteld. Zo is duidelijk welke verlichting er komt en waar. Door hierin te schuiven of te combineren is er altijd een unieke sfeervolle verlichting op jullie huwelijksfeest. En dat is natuurlijk precies jullie bedoeling. De ene bruiloft is de andere niet en dat voelen ze bijzonder goed aan. Daarom is ook de styling van de feestruimte elke keer anders. Vele tevreden bruidsparen gingen jullie al voor, dit is ook te zien op het Google + profiel van deze huwelijks DJ. Niet voor niets gekozen tot beste bruiloft DJ van Nederland door de onafhankelijke enquête onder pas getrouwde stellen die net hun huwelijksfeest achter de rug hadden.

Bruiloft DJ Show met uplighting voor huwelijksfeest
Uplighting is altijd sfeervol

BEKIJK ENKELE MOGELIJKHEDEN

Gay-wedding

Gay-wedding

Schakel All Star Entertainment in voor jullie lesbische bruiloft of homo bruiloft!

DJ Sax

DJ Sax

DJ Sax is de combinatie van een DJ met een live saxofonist, waarbij jij de stijl bepaalt.

Bruiloft disco

Bruiloft disco

Boek een complete bruiloft disco met licht, geluid en een verlichte dansvloer.

Beste Bruiloft DJ Show

Beste Bruiloft DJ Show

Stel samen met ons een complete bruiloft DJ show op maat samen.

Regel bij de bruiloft DJ meteen de uplighting

Nadat de feestzaal is gekozen én de bruiloft DJ is het belangrijk dat de aankleding van de zaal waar het huwelijksfeest plaats gaat plaatsvinden helemaal wordt als jullie voor ogen hebben. Bij een modern of industriële ruimte kun je met licht proberen de sfeer naar jullie smaak te passen door verlichting langs de wanden toe te voegen. ” Uplighting ” heet dit in het jargon van licht experts. Deze uplighting kan in iedere gewenste kleur. Soms kan het zelfs mooi zijn om de kleur van de uplighting te laten veranderen. Hiernaast een paar voorbeelden daarvan.

Bij een klassieke of rijk ingerichte ruimte gebruik je de uplighting vooral om datgene wat er al is te benadrukken. Het grote voordeel van uplighting is dat het indirect licht is (het schijnt dus niet in je ogen) en dat het redelijk eenvoudig te plaatsen is. Het beste vul je de uplighting dan aan met wat bewegend licht in de vorm van moving heads, scanners of laser. Vergeet ook de buitenkant niet. Dat is tenslotte het laatste dat je gasten zien van je feest en zal in hun geheugen gegrift blijven.

Bruiloft DJ verzorgt ook uplighting op een huwelijksfeest
Bruiloft DJ Show met uplighting

De Bruiloft DJ Show met andere artiesten

De Bruiloft DJ Show past simpelweg in ieder trouwthema. Het is aan te raden om meteen eventueel ander entertainment te bespreken met de partyplanner en de bruiloft DJ. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een muzikant, zoals een bruiloftsaxofonist, die meespeelt met de Bruiloft DJ Show, een bruiloftzanger als Henk Kamphuis of wat voor artiest dan ook. Zo’n bruiloftartiest kan dan over de geluidsinstallatie spelen die er al staat voor de Bruiloft DJ Show.

Er hoeft dus niet extra (dubbel) geluid te worden geplaatst; je hoeft er alleen van tevoren rekening mee te houden. Ook de eventuele “stukjes” door vrienden en familieleden kunnen dan worden mee-gepland. Gebruik van voldoende draadloze microfoons is geen enkel probleem. Mocht er overdag ook een kleine geluidsinstallatie nodig zijn dan nemen de mannen van de Bruiloft DJ Show gewoon een extra presentatieset mee en ze helpen je met het aansluiten daarvan. Zo heb je nergens meer omkijken naar en in ieder geval geen stress op deze dag.

Bruiloft DJ met-saxofonist op een huwelijksfeest

Onze professionele bruiloft DJ weet wat jullie bruiloft nodig heeft

Door deze populaire bruiloft discoshow hebben jullie op de mooiste dag van jullie leven een feest om nooit te vergeten. Voor de allerbelangrijkste dag van jullie leven boek je niet zomaar de buurjongen of de disc jockey van het café op de hoek als bruiloft DJ. Er is geen publiek zo gevarieerd als op een bruiloft. Daarom heeft een échte bruiloft DJ – zoals allround DJ Gutxi ! – een mega assortiment muziek. Elke leeftijd is meestal aanwezig op een bruiloftsfeest. Van heel jong tot heel erg oud en iedereen is er maar met één reden: feestvieren op jullie trouwfeest.

Met onze bruiloft DJ is succes verzekerd!

Samen met het toekomstige bruidspaar – jullie dus – wordt door één van de bruiloft DJ ’s precies doorgenomen welke muziek jullie wél en welke muziek jullie juist niét willen horen op jullie trouwfeest. Jullie familie en vrienden zijn verrast omdat het feest exact is zoals júllie dat willen met een super show. De huwelijksfeest show bij uitstek wordt helemaal voor jullie op maat samengesteld. Elk detail wordt met jullie besproken. Jullie krijgen de perfecte muziekmix door de ervaring en vakkennis van de beste bruiloft DJ. Een extra leuk idee is om de muziek die de bruiloft DJ draait op te nemen. Zo kun je die op een CD kunt zetten of gewoon op je MP3 speler waardoor jullie die geweldige feestavond keer op keer kunnen herbeleven. Iedere bruiloft disco met bijbehorende bruiloft DJ heeft een professionele en feestelijke uitstraling.

Bruiloft DJ show voor huwelijksfeest op een bruiloft

Laat u persoonlijk adviseren en boek een Bruiloft DJ

Vul het contactformulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op. Wij informeren en adviseren jou graag over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben voor een onvergetelijke bruiloft.

Huur de beste bruiloft DJ

Beste Bruiloft DJ show voor je trouwfeest

Google Reviews

Bruiloft DJ
9.7 (97.43%) 529 votes