Amsterdams Duo Coby & Danny Van Dam

Coby & Danny Van Dam zijn een Amsterdams Duo met nationale allure

’Geef mij maar Amsterdam’ het motto van het Amsterdams Duo Coby en Danny van Dam uit de gezellige volksbuurt de Jordaan, waar het “Ons kent Ons” is. Danny is ooit begonnen als stofzuigerslangverkoper op de Dappermarkt. Hij stond altijd al van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat te zingen in zijn kraam. Zijn typische Amsterdamse liedjes hielden bij zijn collega’s de stemming er altijd goed in.

Amsterdams Duo Coby & Danny Van Dam uit de Jordaan zijn een rasechte Amsterdamse zanger en zangeres perfect voor een Amsterdamse Avond

Coby & Danny Van Dam (een gezellig Jordanees duo)

Later heeft hij zich op kunnen werken tot dames lingerie verkoper op de Albert Cuyp Markt.Hij was de grote concurrent van Gordon. Hier heeft hij uiteindelijk Coby ontmoet toen die weer eens aan het snuffelen was naar haar favoriete patroon: de Panterprint. Deze Jordanese nachtegaal viel meteen voor de stem van Danny.

Zo is het gekomen dat deze Amsterdamse zanger en zangeres een Duo zijn geworden. Niet alleen zakelijk, maar ook privé zijn ze nu een echtpaar. Gedurende een oergezellige Jordanese Amsterdamse avond brengen Coby en Danny vele Amsterdamse en andere liedjes ten gehore. Steeds weer komt het bekende deuntje: ” Ik kan ze niet vergeten, de liedjes van weleer. Ze zijn nog niet versleten, daar gaat ie nog een keer !” voorbij. Iedereen zingt uit volle borst mee met deze twee die nog weten wat échte gezelligheid en sfeer is net zoals vroeger.

Het repertoire van dit feestduo

Het typische repertoire van Johhny, Nelis, Willy & Willeke en Tante Leen ontbreekt niet. Ook André Hazes, een Marianne Rosenberg en Denny Christian zijn van de partij. Omdat het niet te veel uit de gezellige hand moet lopen zingen deze Amsterdamse zanger en zangeres ook een aantal nummers solo. Coby is een échte kanjer in het vertolken van nummers van Tina turner en Danny spreekt ook zijn talen…….een Medley van de Gypsy Kings of een gevoelig “Fly Me to The Moon” daar draait hij zijn hand niet voor om ! Zelfs wanneer je wil dat ze een speciaal nummer zingen doen ze niet moeilijk. Natuurlijk wel even melden van tevoren………. Dan studeren ze het in een paar avonden in.

Dit Amsterdams Duo is multifunctioneel; niet alleen maar meezingen…….

Dat moet wel tegenwoordig, want ook in de Jordaan is het crisis. Omdat ze zo gewoon zijn gebleven voelen ze feilloos het publiek aan. Voor een bedrijfsfeest of een typisch Hollandsche Bruiloft. Op aanvraag vermaken zij de gasten met Coby & Danny’s Rad-je-toe, dit is een hilarisch en interactief spelprogramma. Waarbij jong en oud door inspanning ontspant en lacht en giert en brult. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken op een Amsterdamse avond op uw themafeest is een ouderwetse Amsterdams Jordanese Bingo, waarmee mooie prijzen zijn te winnen! En tussendoor vanzelfsprekend weer die typisch Amsterdamse humor waarmee dit Amsterdams Duo is opgegroeid en die niet verloren gaat zolang de lepel in de brijpot staat.

Een <span “>Drive-In Show met dit Amsterdams Duo

Hiermee maak je het jezelf extra makkelijk: er is steeds muziek die jij wilt op jouw feest en meteen professioneel geluid en techniek voor de Amsterdams Duo Coby & Danny Van Dam. Neem snel contact op met één van de entertainment adviseurs van All Star Entertainment of laat je terug bellen door op de knop links te klikken.

Amsterdams Duo Coby & Danny Van Dam treden op Koninginnedag op

Hier is een filmpje dat op Youtube is gevonden van iemand die stiekum een optreden van deze twee Jordanese kanjers heeft gefilmd ! Coby & Danny Van Dam zijn een stelletje rasartiesten zonder kapsones. Dubbel en Dwars het meest favoriete Amsterdams Duo……

Al jaren bij elkaar en succesvol; dit Amsterdams Duo

all-star-entertainment-logo6

Amsterdams Duo Coby & Danny Van Dam
Beoordeel deze pagina