Amsterdamse zangeres Coby Van Dam

Amsterdamse zangeres Coby Van Dam heeft nationale allure

Amsterdamse zangeres Coby Van Dam de Jordanese act ook geschikt voor Amsterdamse Bing

Coby Van Dam heeft er altijd zin in

 ’Geef mij maar Amsterdam’ het motto van Amsterdamse zangeres Coby van Dam uit de gezellige volksbuurt de Jordaan, waar het “Ons kent Ons” is. Coby is ooit begonnen als stofzuigerslangverkoper op de Dappermarkt. Zij stond altijd al van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat te zingen in haar kraam. Haar typische Amsterdamse liedjes hielden bij haar collega’s de stemming er altijd goed in.

Later heeft zij zich op kunnen werken tot heren lingerie verkoper op de Albert Cuyp Markt en was ze de grote concurrent van Gordon. Hier heeft zij uiteindelijk ook haar liefde ontwikkeld voor haar favoriete patroon: de Panterprint. De Jordanese nachtegaal viel meteen op door haar goddelijke stem en haar typische gevoel voor humor. Zo is het gekomen dat ze als Amsterdamse zangeres Coby Van Dam bekend is geworden. En ze gaat er altijd met hart en ziel voor.

Het is meer dan een Amsterdamse zangeres

Niet alleen zakelijk, maar ook privé zingt Amsterdamse zangeres Coby Van Dam graag en stapt ze vrij opvallend rond door de rosse buurt en de op de Zeedijk in haar altijd net iets te strakke panterprint outfit. Coby Van 

Als Jordanese zangeres is Amsterdamse zangeres en act Coby Van Dam op haar best

Altijd goed gemutst…..

Dam voelt zich daar nou eenmaal het lekkerst bij. Gedurende een oergezellige Jordanese Amsterdamse avond brengt Coby vele Amsterdamse en andere liedjes ten gehore. Steeds weer komt het bekende deuntje: ” Ik kan ze niet vergeten, de liedjes van weleer. Ze zijn nog niet versleten, daar gaat ie nog een keer !” voorbij en zingt iedereen uit volle borst mee met haar die nog weet wat échte gezelligheid en sfeer is net zoals vroeger. Het typische repertoire van Johhny, Nelis, Willy & Willeke en Tante Leen ontbreekt niet, maar ook André Hazes, een Marianne Rosenberg en Denny Christian zijn van de partij.

Omdat het niet te veel uit de gezellige hand moet lopen zingt Amsterdamse zangeres Coby Van Dam ook een aantal ingetogen nummers. Coby is een échte kanjer in het vertolken van nummers van Tina turner en en spreekt ook haar talen…….een Medley van de Gypsy Kings of een gevoelig “Fly Me to The Moon” daar draait zij haar hand niet voor om ! Zelfs wanneer je wil dat ze een speciaal nummer zingt doet ze niet moeilijk. Natuurlijk wel even melden van tevoren………. Dan studeert ze het in een paar avonden in. Zo kan Coby Van Dam ook uitstekend samen met een bruiloft DJ op een huwelijksfeest.

Amsterdamse zangeres Coby Van Dam; zingen…… en ook Bingo !

Amsterdamse zangeres Coby Van Dam met haar Amsterdamse Bingo show

Coby leest de nummertjes in onvervalst Jordanees

Dat moet wel tegenwoordig, want ook in de Jordaan is het crisis. Omdat ze zo gewoon is gebleven voelt ze feilloos het publiek aan. Voor een bedrijfsfeest of een typisch Hollandsche Bruiloft met DJ. Op aanvraag vermaakt zij je gasten met Coby van Dam’s Bingo, dit is een hilarische show. Waarbij jong en oud door inspanning ontspant en lacht en giert en brult. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken op een Amsterdamse avond op uw themafeest is een ouderwetse Amsterdams Jordanese Bingo, waarmee mooie prijzen zijn te winnen! En tussendoor vanzelfsprekend weer die typisch Amsterdamse humor waarmee Amsterdamse zangeres Coby Van Dam is opgegroeid en die niet verloren gaat zolang de lepel in de brijpot staat. Overigens draait Coby haar hand niet om voor een avondje rasecht Amsterdams presenteren. Als Amsterdamse presentatrice staat ze haar mannetje. Ze zingt tussendoor graag ook nog eens wat.

EEN DJ SHOW MET AMSTERDAMSE ZANGERES COBY VAN DAM

Amsterdamse zangeres Coby Van Dam als Jordanese zangeres of als Amsterdamse presentatrice

Presenteren kan ze ook…

Hiermee maak je het jezelf extra makkelijk: er is steeds muziek die jij wilt op jouw feest en meteen professioneel geluid en techniek voor Coby Van Dam. Voor een gay wedding draait Amsterdamse zangeres Coby Van Dam graag een speciaal gay wedding programma in elkaar. Neem snel contact op met één van de entertainment adviseurs van All Star Entertainment of laat je terug bellen door op de knop links te klikken.

Amsterdamse zangeres Coby Van Dam treedt op Koningsdag op

Hier is een filmpje dat op Youtube is gevonden van iemand die stiekum een optreden van deze Jordanese kanjer heeft gefilmd ! Coby Van Dam is een rasartiest zonder kapsones. Dubbel en dwars de meest favoriete Amsterdamse zangeres……

Al jaren succesvol en wereldberoemd op de Zeedijk: Amsterdamse zangeres Coby Van Dam

Amsterdamse zangeres Coby Van Dam
9.7 (97%) 60 votes