Allround DJ

Een Allround DJ draait verschillende stijlen muziek net zo makkelijk

Een goede Allround DJ is overal op voorbereid

Altijd op het publiek blijven letten…..

Een goede Allround DJ weet veel over muziek. Hierdoor kan hij of zij net zo gemakkelijk draaien op een feestje van iemand die 50 jaar is geworden als op een bruiloft of op een Après Ski feest. Juist voor een bruiloft is een veelzijdige DJ de perfecte keus. De meeste Allround DJ’s gaan al wat langer mee en het zal dan ook niet verbazen dat juist zij een grote liefde voor muziek hebben. Van klein kind af aan draaien ze vaak al muziek. Op de middelbare school had menigeen al zijn eigen Drive-In Show en was hij de vaste DJ op schoolfeesten of in de plaatselijke Discotheek. Hierdoor is hun muziekverzameling immens groot en kennen ze ook echt de meeste verschillende muziekstijlen en de ariesten die daar bij horen.

Welke muziek draait een Allround DJ dan ?

Een Allround Dj is een echte muziekkenner

Echte muziekkenners….

Van de Rock ‘n Roll van Bill Haley tot de Disco van Donna Summer en Ska van The Specials een Allround DJ weet precies de juiste snaar te raken met telkens weer precies die muziek die bij het moment past. Al dan niet van tevoren afgesproken. Want juist dat stukje improvisatie en het kiezen van de ideale muziek op het laatste moment vinden de meeste Allround DJ’s zo leuk en opwindend aan hun werk. Je kunt daar getuige van zijn door bij All Star Entertainment zo’n professionele Allround DJ te boeken. Speciale wensen voor een bepaalde stijl zijn met een Allround DJ altijd te bespreken. Een Allround DJ kun je boeken met of zonder geluidset en apparatuur of compleet inclusief Drive-In Show, da’s wel zo makkelijk. All Star Entertainment verzorgt het compleet. Dat is pas gemak ! Een Allround DJ zó geregeld !

EEN ALLROUND DJ IS EEN BETERE KEUS DAN EEN GESPECIALISEERDE DJ

Een Allround DJ heeft een grote muziekcollectie.

Stapels platen moesten er vroeger mee…….

Dat komt doordat zo’n DJ een bredere kennis van muziek heeft dan een gespecialiseerde DJ. Het is meestal ook de kwalitatief betere muziek die het goed doet op een feest waar een veelzijdige DJ draait. Het zal niet een constante dreun zijn van de moderne dansmuziek. De Allround DJ zorgt er voor dat alle gasten zich op hun gemak voelen door muziek uit alle stromingen te draaien. Omdat het een echte professional is zal hij zeker ook het volume goed in de gaten houden. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Net zo min als over het feit of de muziek wel de hele avond zal doorspelen.

Een goede Allround DJ zal gewoon die 4 à 5 uur achter elkaar draaien. Niet zoals bij een band steeds weer een pauze, maar gewoon non-stop muziek. DJ Gutxi ! – een echte allround DJ – stond laatst op een groot evenement zelfs 11 uur achter elkaar te draaien. Het voordeel daarvan is dat er een bijzonder format kan worden aangehouden wat de muziek betreft. Er zijn dan ook geen  andere DJ’s die per ongeluk dezelfde muziek gaan draaien.

Maak de All Round DJ compleet met Cocktail Catering en Drank Catering

Het wordt nóg makkelijker door tegelijk met de All round DJ de Cocktail Catering en Drank Catering eventueel met hapjes erbij te bestellen. Verder zoeken is niet nodig. Neem direct contact op met één van De Partyplanners van All Star Entertainment door op de knop linksonder te klikken; dat waar je zo tegen op zag – het organiseren van een feest – is voor hen dagelijkse kost.

Allround DJ
9.1 (90.63%) 32 votes